М1 запустив серію роликів до свого 10-ліття

23 Грудня 2011
6380
23 Грудня 2011
12:10

М1 запустив серію роликів до свого 10-ліття

6380
М1 запустив серію роликів до свого 10-ліття

Канал М1 запустив серія роликів, присвячених 10-річчю каналу. Про це повідомляє прес-служба М1.

 

Виробництвом роликів займався арт-директор каналу М1 Сергій Перцев.

 

В ефірі сюжети з'явилися з 20-х чисел грудня.

 

Ролики знімалися методом цейтрайферної зйомки, тобто зйомки з прискореним рухом, у роботі було використано 3 фотоапарата. Графіка складається з чотирьох роликів, зйомки кожного зайняли дванадцять годин.

 

«Ми побували на найбільш похилих дахах Києва. А Хрещатик знімали з майстерні одного відомого українського художника. Команда об'їздила півміста в пошуках видів. Це і недобудовані висотки на Позняках, і дах готелю «Либідь», і дзвіниця Михайлівського собору» - коментує Сергій Перцев.

 

 


«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6380
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду