У Китаї заборонили рекламу в програмах до 45 хвилин, щоб боротися з інтернетом

7 Грудня 2011
1937
7 Грудня 2011
11:25

У Китаї заборонили рекламу в програмах до 45 хвилин, щоб боротися з інтернетом

1937
У Китаї заборонили рекламу в програмах до 45 хвилин, щоб боротися з інтернетом

Щоб підвищити популярність телебачення, китайський регулятор у сфері телерадіомовлення вводить заборону на показ реклами у програмах тривалістю менше 45 хвилин. Про це  повідомляє  Media Business Reports 

 

Зміни ініційовані, щоб збільшити увагу до телебачення на противагу інтернету, де програми доступні онлайн у будь-який час і фактично без реклами. За інформацією Державного управління у справах радіомовлення, кінематографії та телебачення Китаю(State Administration of Radio, Film and Television) нововведення вступить у дію з 1 січня 2012 року.

 

Нагадаємо, у Китаї діє заборона переривати рекламою серіали, які виходять з 19.00 до 21.00. В інший час багатосерійні фільми можна переривати на рекламу лише один раз. При цьому тривалість рекламного блоку не має перевищувати 2,5 хвилин. Минулого місяця регулятор заблокував рекламу еротичного характеру.

 

За оцінками експертів, нововведення може позбавити державу доходу в декілька мільйонів доларів на рік. Як пише видання, китайський ринок телереклами  щорічно приносить каналам близько $78,4 млрд.

 

Також минулого місяця регулятор ввів квоти на показ розважального продукту. Для всіх 34 китайських супутникових мовників діятиме обмеження, відповідно до якого в ефір мають виходити не більше двох розважальних шоу на тиждень.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1937
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду