Перший національний запускає серію роликів «Україна наукова»

14 Листопада 2011
13265
14 Листопада 2011
15:32

Перший національний запускає серію роликів «Україна наукова»

13265
Перший національний запускає серію роликів «Україна наукова»

Із 14 листопада Перший національний запускає серію міжпрограмних роликів «Україна наукова». Про це повідомляє прес-служба Національної телекомпанії України.

 

У роликах звучатимуть думки українських науковців різних галузей з приводу розвитку науки в Україні.

 

Про особливості української науки глядачам розповідатимуть Олег Кришталь (учений у галузі біофізики), Катерина Амосова (науковець у галузі кардіології), Костянтин Ситник (ботанік, фізіолог рослин), Ілля Ємець (український лікар, дитячий кардіохірург, директор Науково-практичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України), Борис Патон (український науковець у галузі зварювальних процесів, металургії і технології металів, доктор технічних наук, президент АН України, перший нагороджений званням герой України; директор Інституту електрозварювання імені Є. О. Патона НАНУ) та інші науковці.

 

«На жаль, сьогодні в Україні імена видатних науковців мало знані в суспільстві. Ці люди не хизуються своїми успіхами, вони роблять неймовірні відкриття, рятують життя, будують приголомшливі споруди, проте залишаються в тіні. А найприкріше те, що українці вважають, що в нашій країні немає ніяких наукових відкриттів. Саме тому Перший національний запускає серію міжпрограмних роликів "Україна наукова". Ми хочемо, щоб українці знали про успіхи наших науковців, щоб пишалися своєю країною і тими людьми, які працюють в ній», - зазначив генеральний директор Першого національного Єгор Бенкендорф.

 

Нагадаємо, до 20-річчя незалежності, Перший національний показав цикл міжпрограмних роликів «20 кроків до мрії», присвячений історичним фактам, подіям, які розвивалися навколо становлення української держави. Темою роликів стали історичні факти, битви, події, учасниками яких стали українці, які боролися за створення України - вільної і незалежної країни.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13265
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду