На Першому запустять музичну програму, де співатимуть шансон

26 Жовтня 2011
9551
26 Жовтня 2011
17:41

На Першому запустять музичну програму, де співатимуть шансон

9551
На Першому запустять музичну програму, де співатимуть шансон

У листопаді на Першому національному стартує розважальний проект «Душа співає». Про це повідомляє прес-служба НТКУ.

 

Щоб стати учасником програми, достатньо заповнити анкету на сайті телеканалу, прийти на кастинг і заспівати пісню у жанрі шансон.

 

Надалі учасники проходять три тури. У першому вони виконують відому пісню в стилі шансон на свій розсуд, у другому пісню з кінофільму, а в третьому пісню їм замовляють глядачі. Після першого туру залишається чотири учасники, після другого три, на третьому етапі визначається фіналіст. Він отримає заохочувальний приз - запис у студії однієї своєї пісні і право взяти участь у суперфіналі.

 

Виступи оцінюватиме журі з чотирьох осіб. Двоє постійних суддів - генеральний продюсер радіо «Шансон» Анатолій Євтухов і шансоньє Ігор Корж. Серед запрошених членів журі будуть Сніжана Єгорова, Гарік Кричевський, Олег Пінчук.

 

«Ми маємо на увазі шансон у широкому розумінні цього жанру. Пісні Джо Десена, Шарля Азнавура, Олексія Вертинського, Мірей Матьє, Лепса - це теж шансон. Є багато українських пісень у цьому стилі», - вважає завідувач редакції дитячих і молодіжних програм НТКУ Ніна Пономарьова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9551
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Mina
4580 дн. тому
мурка зараз доречна
авалон
4580 дн. тому
Судя по всему,Первый решить охватить всю аудиторию вообще,от года до 100 )))))
Джокер
4580 дн. тому
Это классно.тепеь будем расслабляться без записей а прямо возле телевизора.Удобно и ненужно искать любимые песни молодости.
SamTakyj
4581 дн. тому
ЗДРАВСТВУЙ, МОЯ МУРКА, ЗДРАВСТВУЙ, ДОРОГАЯ...
alessa
4581 дн. тому
No comments)))))))))
//
4581 дн. тому
«Ми маємо на увазі шансон у широкому розумінні цього жанру. Пісні Джо Десена, Шарля Азнавура, Мірей Матьє, - це теж шансон. Якби ще постійний член журі по радіо їх крутив...
Сергій Грабовський
4581 дн. тому
Узагалі-то Вертинський (той самий) завжди був ОЛЕКСАНДРОМ. "Олексій" - це рівень завідувачки редакцією чи журналіста - чи обох разом узятих?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду