ICTV оновив сайт

27 Вересня 2011
13550
27 Вересня 2011
16:12

ICTV оновив сайт

13550
ICTV оновив сайт

Сайт каналу ICTV ICTV.ua змінив дизайн та структуру. Як повідомляє прес-служба, новий портал дає можливість користувачам отримати більше інформації про проекти каналу, фільми та серіали.

 

Відтепер на сайті можна подивитися випуск будь-якого шоу.

 

Зазначимо, що у сайту з'явився слоган - «Канал з характером».

 

«Усе про прем'єри та проекти, зірок телебачення, новини каналу, найважливіші події у світі й в Україні, випуски програм та актуальні анонси, інтерв'ю і фото... Для зручності глядачів усі новини про ведучих ICTV, відверті інтерв'ю та несподівані фотосесії зібрані на одному порталі», - йдеться у повідомленні.

 

Нагадаємо також, що ICTV запустив окремий сайт інформаційної програми «Факти».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13550
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Глядач
4657 дн. тому
Сайт став однозначно краще, нарешті нормальний розділ відео. Хоча дизайн важко назвати оригінальним, наразі дуже нагадує сайт СТБ
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду