Гостем Кисельова буде Пугачова

9 Вересня 2011
9133
9 Вересня 2011
17:46

Гостем Кисельова буде Пугачова

9133
Гостем Кисельова буде Пугачова

9 вересня в ефірі ток-шоу «Велика політика з Євгенієм Кисельовим» на телеканалі «Інтер» говоритимуть про судові процеси над українськими політиками, про гривню, газ і музику. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Темами ток-шоу стануть:

 

- Суперечлива Європа. Чому ЄС засуджує процес над Юлією Тимошенко, але судить власних прем'єр-міністрів? Хто з підсудних українських політиків отримає умовний (як Ігор Діденко), а хто - справжній термін? І чи правда, що в списку гучних справ скоро може з'явитися прізвище спікера Верховної Ради?

 

- Гривні - 15 років. Чи можна довіряти національній валюті в її такому юному віці? І чому автор гривні мріє поміняти її дизайн?

 

- Дорогий наш газ. Які шанси України на успіх у газових торгах? І чи так сильний «Газпром», як всі звикли про нього думати?

 

- Хто замовляє музику. Чому зірок політики та бізнесу так тягне один до одного? Як пісня допомагає будувати і жити державним діячам? Чи може зірка серіалу стати наступним російським президентом? І заради кого збирається вступити в партію Алла Пугачова (ексклюзивне інтерв'ю примадонни)?

 

«Велика політика» вийде о 23.35.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9133
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду