Star Media продала «Антиснайпера» в Японію і розпочала зйомки двох серіалів

25 Серпня 2011
10262
25 Серпня 2011
14:11

Star Media продала «Антиснайпера» в Японію і розпочала зйомки двох серіалів

10262
Star Media продала «Антиснайпера» в Японію і розпочала зйомки двох серіалів

Кінокомпанія Star Media продала японському дистрибутору Aya Pro фільми «Антиснайпер. Новий рівень» і «Антиснайпер. Постріл з минулого». Про це повідомила прес-служба компанії.

 

«З Японією ми співпрацюємо з 2009 року - тоді японський дистрибутор придбав у нас права на перші два фільми з циклу "Антиснайпер"("Антиснайпер" і "Антиснайпер. Подвійна мотивація"), а також на фільм "Операція 202". "Антиснайпер" був також випущений на DVD, дубльований на японську мову», - говорить засновник Star Media продюсер Влад Ряшин.

 

Нагадаємо, цикл «Антиснайпер» - фільми створені в жанрі екшн. У головних ролях знялися російські актори Ілля Шакунов та Ольга Філліпова.

 

Ткож Star Media приступила до виробництва двох нових серіалів - «Кулінар» і «Скринька Пандори».

 

Автор ідеї стрічки «Кулінар» - Сергій Кузьміних, автори сценарію - Сергій Кузьміних, Ігор Тер-Карапет, Михайло Бобровник, Тимур Курбаналієв, Андрій Руминський, Михайло Колодинский, режисер-постановник - Андрій Іванов, продюсери - Олексій Терентьєв та Влад Ряшин.

 

Star Media знімає цей серіал за участю компанії Green-Film. Прем\'єра стрічки очікується на російському каналі РЕН ТВ.

 

За жанром «Кулінар» - це фільм-екшн. «Фелікс Малінін живе в невеликому містечку. Серед друзів і знайомих він має славу непоганого хлопця, замкнутого дивака, який постійно пропадає у відрядженнях. У Фелікса є невелика пристрасть - він дуже любить готувати, а також у нього є секрет, про який знають лише кілька людей. Насправді він - співробітник оперативно-розшукового бюро МВС. Його оперативний псевдонім - "Кулінар". Його робота - оперативне впровадження та збір інформації про все, що може становити інтерес для правоохоронних органів. Здатний миттєво перевтілюватися і будь-якими способами одержати потрібну інформацію, до кожної справи Фелікс підходить з особливим смаком - ніби готує чергову страву, а кожній операції дає кулінарну назву», - йдеться в анотації до фільму.

 

«Скринька Пандори» - це багатосерійна мелодрама. Автор сценарію - Аліна Семерякова, режисер-постановник - Армен Арутюнян, продюсери - Галина Балан-Тимкіна, Влад Ряшин.

 

Головний герой фільму - лікар Всеволод Ларіонов. «Довгі роки Всеволод працював у дитячому будинку, а оскільки у подружжя не було дітей, то перед переїздом на нове місце, вони усиновили спочатку п\'ятирічну Віру, а потім - ще Наташу і Максима. У новому місті вони свято зберігають таємницю, а документи дітей та свідоцтва про усиновлення зберігаються в скриньці, яку батьки жартома називають "скринькою Пандори". Розмови про походження дітей спочатку відкладають на потім, а після смерті Анни Всеволод зовсім відмовився від думки розкрити правду. Всі діти однаково улюблені, хоч і не схожі ні зовні, ні характерами. Але одного разу правда розкрилася і внесла розкол у сім\'ю, чого так побоювалися батьки», - зазначається в описі фільму.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10262
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду