«1+1» запустить «Зняти все – 2» з чоловіками

2 Серпня 2011
11028
2 Серпня 2011
11:24

«1+1» запустить «Зняти все – 2» з чоловіками

11028
«1+1» запустить «Зняти все – 2» з чоловіками

«1+1» запустить другий сезон проекту «Зняти все». Про це йдеться на сайті телеканалу.

 

Для участі у кастингу другого сезону канал запрошує чоловіків, які бажають «розказати світові про своє життя».

 

Чоловічий «Зняти все» буде навіть емоційнішим та відвертішим за жіночий, обіцяє продюсер реаліті-шоу Роман Лукін. «Я впевнений, що досвід першого сезону допоможе нам зробити проект ще яскравішим та концептуальнішим, - коментує пан Лукін. - Крім того, до відвертості жінок усі ми більш-менш звикли, коли ж свої думки та емоції відкриватимуть чоловіки – думаю, це справлятиме сильне враження».

 

Як уже повідомляла ТК, «1+1» з 25 липня транслює «Зняти все» у будні о 22.30.

 

Нагадаємо, «Зняти все» - шоу відеощоденників за ізраїльським форматом Connected. У шоу своє життя знімають п'ять українських жінок. Вони різного віку і соціального статусу, не знайомі одна з одною і ніколи раніше не працювали на телебаченні. Чотири місяці тому кожна з них отримала відеокамеру, яку вмикає тоді, коли в її житті відбувається щось цікаве.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11028
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду