ТРК «Київ» запустила цикл програм «Столиця. Спецпроект»

20 Липня 2011
6298
20 Липня 2011
12:43

ТРК «Київ» запустила цикл програм «Столиця. Спецпроект»

6298
ТРК «Київ» запустила цикл програм «Столиця. Спецпроект»

ТРК «Київ» запустила цикл програм «Столиця. Спецпроект», присвячений обговоренню стратегії розвитку Києва до 2025 року. Про це повідомляє сайт kievpress.net.

 

Прем'єрний випуск стартував 18 липня. Щодня, крім вихідних, у прямому ефірі телеканалу будуть виступати чиновники Київської міської держадміністрації та експерти. Як зазначається, представники міської влади не тільки представлять телеглядачам своє бачення стратегії розвитку столиці на найближчі чотирнадцять років, але також дадуть відповідь на запитання телеглядачів.

 

Поставити в прямому ефірі запитання чиновнику КМДА можна за телефоном (044) 223 09 71, щодня в 19:30 до 20:00.

 

«Цикл програм розрахований на чотири тижні, але не виключено, що ТРК "Київ" підготує додаткові ефіри, - розповіла ведуча Наталія Яструбенко. - Уже зараз видно серйозну зацікавленість міських жителів у дискусії про майбутнє міста. Дороги та транспортні розв'язки, поліпшення якості комунальних послуг та удосконалення надання медичної допомоги, розвиток туризму та створення культурних центрів - неповний перелік пропозицій киян, які можуть бути втілені в життя».

 

Нагадаємо, своїми пропозиціями щодо стратегії розвитку Києва до 2025 року можна поділитися: на сайтах www.kmv.gov.ua, www.facebook.com, www.twitter.com, а також, написавши за адресою: 01044, м. Київ, вул . Хрещатик, 36, або зателефонувавши 15-51.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6298
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
хм
4688 дн. тому
всегда интересовало: почему любую убогую нуднотекущую говорильню, такую же убогую передачу или док.фильм широко интересный в очень узком кругу надо именовать "СПЕЦПРОЕКТОМ"? При этом чем более убогий канал, тем больше "СПЕЦПРОЕКТОВ", беспрецедентных "ТЕЛЕМАРАФОНОВ" и прочей лабуды на нем показывают. А еще убогие соревнуются в том: кто из них первее. "Первый честный...", "первый деловой", "Первый информационный", "NEWS ONE","Первый музыкальный", "Перший 24-годинний - інформаційний", "Перший економічний", "первый автомобильный"... иногда просто мешно делается
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду