На «1+1» стартує шоу відеощоденників «Зняти все» (+ВІДЕО)

19 Липня 2011
19110
19 Липня 2011
12:18

На «1+1» стартує шоу відеощоденників «Зняти все» (+ВІДЕО)

19110
На «1+1» стартує шоу відеощоденників «Зняти все» (+ВІДЕО)

25 липня на каналі «1+1» стартує шоу відеощоденників за ізраїльським форматом Connected. Про це повідомляє прес-служба «1+1».

 

У шоу «Зняти все» своє життя знімають п'ять звичайних українських жінок. Вони різного віку і соціального статусу, не знайомі одна з одною і ніколи раніше не працювали на телебаченні. Чотири місяці тому кожна з них отримала відеокамеру, яку вмикає тоді, коли в її житті відбувається щось цікаве. Відеоматеріал, який виходить у героїнь, ділять на тематичні блоки - кожен епізод «Зняти все» буде присвячений певній темі.

 

Теми шоу - взаємини з чоловіками, батьками і дітьми, самореалізація, страхи та комплекси, мрії і плани на майбутнє - всі життєві питання, які хвилюють кожну звичайну людину. Героїням не ставили ніяких завдань і обмежень. Єдине, що від них вимагалося - бути щирими і відкрито ділитися з камерою своїми переживаннями.

 

«На батьківщині шоу зібрало рекордні рейтинги, і прямо зараз формат адаптують більше 15 країн. Шоу, в якому люди не співають, не танцюють і не жартують, а просто живуть своїм повсякденним життям і знімають його на камеру, користується неймовірною популярністю у глядачів через свої щирі інтонації, відкриті емоції і ненадумані переживання», - йдеться у повідомленні каналу.

 

«Одну й ту ж загальнолюдську проблему ми побачимо з п'яти різних позицій, - говорить продюсер проекту Роман Лукін. - Любов, дружба, секс, самореалізація - теми, які актуальні для всіх віків і соціальних класів».

 

 

 

 

Зазначимо, творець формату Connected - ізраїльський продюсер Аві Армоза (Avi Armoza).

 

«Зняти все» виходитиме з понеділка по четвер о 22:30.

 

Нагадаємо, за схожим методом свій документальний фільм-експеримент знімав російський режисер Павло Костомаров (стрічка «Я тебя люблю», продюсером якої був Олександр Роднянський).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19110
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду