AVentures Capital запускає сервіс, що поєднує ТБ і інтернет

30 Червня 2011
13004
30 Червня 2011
14:59

AVentures Capital запускає сервіс, що поєднує ТБ і інтернет

13004
AVentures Capital запускає сервіс, що поєднує ТБ і інтернет

Компанія AVentures Capital Андрія Колодюка створила сервіс Divan.TV, який, за задумом розробників, повинен об‘єднати в собі телебачення, інтернет та електронну комерцію.

 

Щоб скористатись сервісом, до телевізора необхідно підключити пристрій, який повинен бути одночасно підключеним до інтернету.

 

Після підключення користувач має доступ до низки каналів телебачення, колекції фільмів, музики, караоке.

 

Через інтерфейс, який виводиться на екран телевізора, є можливість відправити SMS, спілкуватися в чаті з іншими людьми, коментувати, користуватись соціальними мережами, переглядати сайти, дивитсь відео на YouTube, замовляти різноманітні товари та сервіси (звісно, які будуть інтегровані в Divan.TV), наприклад, книги, продукти харчування, квитки, повідомляє watcher.com.ua.

 

Оплата здійснюватиметься через зовнішні платіжні системи. Наприклад, вже зараз до Divan.TV підключена MoneXy.

 

Фактично, мова йде про платформу, яка дає можливість приєднати до телевізора велику кількість зовнішніх сервісів. При цьому користувачу потрібен лише пульт і телевізор.

 

Всі сервіси надаються через інтернет-канал. Надаватись сервіс буде за передплатою. В безкоштовному доступі перебуватимуть 18 каналів, за 45 каналів треба буде платити 35 грн на місяць. Перегляд фільмів, музика, караоке надаватимуться за принципом pay per use (оплата за використання). При цьому є 400 фільмів, які можна буде подивитись безкоштовно.

 

Заплатити також треба буде й за сет-топ-бокс Divan.TV, яка орієнтовно коштуватиме до 1000 грн у роздрібній мережі.

 

В планах інвесторів вивести систему на ринок у Києві найближчими місяцями, а восени - на масовий ринок в Україні. Далі також очікується вихід в інші країни Східної Європи.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13004
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду