Digital Ventures очолить Ольга Марунич. Лукаш Щепанські залишить компанію у липні

24 Червня 2011
16568
24 Червня 2011
11:39

Digital Ventures очолить Ольга Марунич. Лукаш Щепанські залишить компанію у липні

16568
Digital Ventures очолить Ольга Марунич. Лукаш Щепанські залишить компанію у липні

Генеральним директором компанії Digital Ventures (входить інтернет-бізнес медіа групи «Україна») з 1 липня стане Ольга Марунич, яка раніше була фінансовим директором компанії . Про це повідомляє прес-служба Digital Ventures.

 

На посаду директора із розвитку бізнесу компанії призначено Гжегожа Севастьяновича (раніше - комерційний директор).

 

Лукаш Щепанські, який раніше обіймав посаду генерального директора, прийняв рішення покинути компанію з 1 липня 2011 року. Також вирішив продовжити кар\'єру за межами компанії Марек Фрієдман, який раніше був операційним директором.

 

Як зазначається у повідомленні, керівництво групи поставило перед Ольгою Марунич та Гжегожем Севастьяновичем завдання закріпити позицій компанії, підвищити  конкурентоздатність та ефективність порталу Tochka.net, розвитком якого займається Digital Ventures.

 

«Прогрес Tochka.net очевидний - з моменту створення пройшло трохи більше двох років, а портал вже не тільки ввійшов в ТОП-5 українського інтернет-ринку, а й закріпився в сприсках першочергового вибору рекламодавців і рекламних агенцій, тим самим виконавши тим самим задачі, які стояли на початковому етапі, - зазначив генеральний директор ТОВ «Медіа Група Україна» Федір Огарков. - Однак сьогодні, в умовах жорсткої конкуренції і стрімкого розвитку інтернет-ринку цього недостатньо. Тому ми ставимо перед компанією Digital Ventures і порталом Tochka.net нові задачі зростання».

 

Нагадаємо, Лукаш Щепанські очолював компанію з моменту її створення (з 2008 року). До цього з 2007 по 2008 рік керував напрямами нью-медіа телеканалу «Україна», раніше був менеджером команди департаменту нью-медіа на Telewizja Polsat у Польщі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16568
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
журналист
4544 дн. тому
скотская контора с жуткой атмосферой и кидаловом на зп, отпускные и пр....
Lin
4692 дн. тому
...это уже пятый иностранец ушедший из группы за последние 4 месяца...бедные и перепуганные... даже деньги не останавливают от желание сбежать подальше... к сожалению никто из них правду не скажет...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду