К1 запустить «Галілео» та «Дарвін шоу»

4 Березня 2011
16834
4 Березня 2011
12:10

К1 запустить «Галілео» та «Дарвін шоу»

16834
К1 запустить «Галілео» та «Дарвін шоу»

К1 запускає дві нові програми власного виробництва: «Галілео» та «Дарвін шоу». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Галілео» стартує 7 березня о 18.30. Ведучий - Юрій Крапов. У проекті виходитимуть сюжети на науково-популярні теми. За словами ведучого, одна з основних фраз проекту - «Любимо науку з несерйозним виразом облич». Серед тем програми будуть такі: чому оркестр сидить у ямі?, як зробити робота у домашніх умовах?, звідки береться пил?, що таке калорія?

 

Нагадаємо,  українську версію формату Galileo німецького телеканалу ProSieben у 2007 році запустив ICTV.

 

«Дарвін шоу» - ще один пізнавальний проект про те, як зробити комфортним життя довкола себе. Студія програми створена у вигляді квартири, де й демонструватимуться різні експерименти та куди приходитимуть  гості:  публічні люди, зірки, психологи, філософи, представники наукових та філософських течій.

 

Ведучий Антон Середа демонструватиме гостям і глядачам ідеї та нестандартні способи застосування різних предметів.

 

«Гості програми відомі особистості, які ділитимуться з глядачами своїм особистим досвідом. У процесі зйомок я зрозумів, що попри свою зірко вість, наші селебрейніс дуже цікаві, доступні та зрозумілі люди, яким є чим поділитись і що розповісти», - наголошує Антон Середа.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16834
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду