Нове реаліті-шоу ТЕТу перевірятиме молоді пари на зраду

28 Січня 2011
22569
28 Січня 2011
12:48

Нове реаліті-шоу ТЕТу перевірятиме молоді пари на зраду

22569
Нове реаліті-шоу ТЕТу перевірятиме молоді пари на зраду

У новому сезоні на телеканалі ТЕТ стартує документальне реаліті «Теорія зради». Про це ТК повідомили у прес-службі каналу ТЕТ.

 

 За форматом  проект є «своєрідною телевізійною детективною агенцією, яка на замовлення ревнивих дівчат та хлопців проводить розслідування на вірність їхніх партнерів». Вестимуть проект Андрій Мерзлікін та Людмила Барбир.

 

Учасники програми - це  молоді люди, які мають сумніви у вірності другої половинки. За підозрюваним встановлюється стеження.

 

«Якщо у ході розслідування з'ясовується той факт, що партнер чи партнерка, можливо, мають зв'язок на стороні, то компрометуючі матеріали передаються замовнику. Саме він робить вибір, чи продовжити подальшу перевірку «другої половинки» та спіймати її на місці злочину, чи зупинити хід розслідування», - йдеться у повідомленні каналу.

 

 Проект на замовлення ТЕТу вироблятиме російська компанія «КР Продакшн».

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22569
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
don Juan
4749 дн. тому
RIDKISNE LAJNO!
hghg
4827 дн. тому
оставили бы ту программу что была, а не эту туфту. Или вы только из-за укр. мовы новый проект сделали? Помнится - ни чем хорошим подобные копии передач не заканчивались. Наймите хотя бы профессионалов. Шлак
Кено
4827 дн. тому
Какая же муть эта передача. Жалкая пародия. Ведущие просто ужас - вы их на улице нашли? Базар разводят в прямом эфире. Сюжеты детский сад - видно подстава изначально
nobody and his small business
4844 дн. тому
Ага, страшне яка нова ідея. І реакція на неї теж дуже нова: http://www.youtube.com/watch?v=ajjszuoDEvo (див. з 0:48)
wq
4844 дн. тому
- Я чула, що ви зараз працюєте над проектом «Теорія зради». - У мене є офіційна робота на «Інтері». А є інша робота, де лежить моє серце, це мій власний продакшн, який я організував разом із друзями - «Медіакадр». «Теорія зради» - це проект не мій, ми виконуємо замовлення московської компанії, яка продає це для одного з українських каналів.
7475
4844 дн. тому
Чергова хрєнь від ТЕТу...що далі?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду