Одним з творчих об’єднань СТБ керуватиме Анна Голланд

5 Листопада 2010
18932
5 Листопада 2010
18:36

Одним з творчих об’єднань СТБ керуватиме Анна Голланд

18932
Одним з творчих  об’єднань СТБ керуватиме Анна Голланд

Директором творчого об'єднання СТБ стала Анна Голланд. Про це ТК повідомила  директор департаменту управління персоналом Марія Гудкова.

 

На телеканалі існує п'ять творчих об'єднань. Анна Голланд керуватиме тим, що займається виробництвом «зіркових» програм: «Зіркове життя», «Моя правда», «Неймовірні історії кохання» та «Неймовірна правда про зірок».

Раніше цим відділом керував Олексій Гладушевський, який зараз працюватиме над проектом «Зважені та щасливі» (за форматом Biggest Loser).

 

Пані Голланд раніше працювала на російських каналах. Зокрема, була шеф-редактором проекту «Cosmopolitan. Видеоверсия» на ТНТ

 

Також, за словами Марії Гудкової, на каналі незабаром з'явиться ще один представник російського ринку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18932
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вытрезвитель
4925 дн. тому
Это большая ошибка СТБ. Женский алкоголизм неизлечим.
Капец
4926 дн. тому
Полная кадровая деградация!!!Додуматься только,взять такой "отстой" на работу руководить опытными сотрудниками!!!В Украине такого добра хватает!
Що за "прафессіонал"?
4927 дн. тому
«Cosmopolitan. Видеоверсия» - це щось типу "Важко бути жінкою" УТ-1. Або ще гірше. Канал СТБ для неї - Місяць!
плюті-плюті-плют
4927 дн. тому
свій до свого по своє :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду