Програма «Ласкаво просимо» на ТРК «Україна» дебютувала з часткою 6,67%

18 Жовтня 2010
16427
18 Жовтня 2010
18:08

Програма «Ласкаво просимо» на ТРК «Україна» дебютувала з часткою 6,67%

16427
Програма «Ласкаво просимо» на ТРК «Україна» дебютувала з часткою 6,67%

16 жовтня прем'єра проекту «Ласкаво просимо» на ТРК «Україна» мала рейтинг 0,71%, частку 6,67% (аудиторія «18+», вибірка «Вся Україна» - тут і далі наведено попередні дані overnight компанії Gfk Ukraine).

 

У великих містах з населенням понад 50 тисяч показники проекту вищі - рейтинг 0,90%, частка 8,10%.

 

За форматом програми, у гості до ведучої Алли Крутої приходять зірки російського шоу-бізнесу та інші відомі люди. Вони розповідають про своє життя, досягнення, роботу, кулінарію, відпочинок тощо. Учасницею  першого випуску стала співачка Алсу. У подальших програмах плануються зустрічі з дизайнером Валентином Юдашкіним, співаком Миколою Басковим та моделлю Оксаною Федоровою.

 

 

 

Алла Крута

 

 

Програма вийшла у слоті 8.30 - 9.30. За аудиторією «18+», вибіркою «Вся Україна» середній рейтинг суботнього слоту у вересні-жовтні становить 0,75%, частка -7,78%. За вибіркою «50 тис.+» ці показники вищі: 0,84% (рейтинг) та 7,86%(частка). Таким чином, проект «Ласкаво просимо» підвищив частку слоту за комерційною аудиторією каналу, на відміну від даних за вибіркою «Вся Україна».

 

При цьому середні показники каналу за вересень-жовтень становлять: рейтинг 1,51%, частка 10,50% (аудиторія «18+», вибірка «Вся Україна») та за вибіркою «50 тис.+» - 1, 65%(рейтинг) та 11,03% (частка).

 

Дані щодо рейтингів телеканалів та телепрограм надано компанією Gfk Ukraine.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - http://kanalukraina.tv

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16427
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду