У Миколаєві побили видавця журналу «Горожанин»

4 Жовтня 2010
14657
4 Жовтня 2010
15:00

У Миколаєві побили видавця журналу «Горожанин»

14657
У Миколаєві побили видавця журналу «Горожанин»

У Миколаєві 1 жовтня було побито громадського діяча та видавця журналу «Горожанин» Юрія Юріна. Таку інформацію пан Юрін підтвердив ТК особисто.

 

За інформацією видання «Никинформ», інцидент відбувся ввечері біля будинку видавця по вулиці Набережна, 2я. Група молодих людей спортивної статури підійшли до журналіста та без пояснення причин почали бити його дерев'яними бітами, здебільшого наносячи удари в області голови. Після того зловмисники сіли в автомобіль і зникли з місця події.

 

Автори «Никинформу» пов'язують напад на журналіста з його громадською діяльністю. Юрій Юрін очолює Миколаївський рух «Батьки проти наркотиків», який бореться проти поширення наркотиків серед молоді, а також продажу алкогольних та тютюнових виробів дітям та підліткам. Сам Юрій Юрін у розмові з ТК поки що не коментує причин побиття.

 

Відразу після публікації на сайті «Никинформ» миколаївські правоохоронці розмістили офіційну відповідь на сайті УМВС України у Миколаївській області. Як стверджують правоохоронці, «за фактом виданого в інтернет-мережі повідомлення до місця помешкання Юріна Ю.О. прибула слідчо-оперативна група міського управління міліції міста Миколаєва. Головний редактор заперечив факт нанесення йому тілесних ушкоджень, відмовився від надання заяви до правоохоронних органів та не підтвердив інформацію, викладену стосовно нього у мережі Інтернет». Офіційне оскарження інформації щодо побиття журналіста з'явилося і на сайті МВС.

 

Юрій Юрін повідомив ТК, що до міліції із заявою про побиття не звертався. Але обіцяє найближчими днями надати повну інформацію щодо інциденту.

 

 

 

Фото - «Преступности.нет»

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14657
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду