Кузьмін не прийде до Шустера, щоб не вплинути на об'єктивний судовий розгляд

17 Вересня 2010
13865
17 Вересня 2010
17:09

Кузьмін не прийде до Шустера, щоб не вплинути на об'єктивний судовий розгляд

13865
Кузьмін не прийде до Шустера, щоб не вплинути на об'єктивний судовий розгляд

Заступник генпрокурора Ренат Кузьмін не прийде сьогодні на ток-шоу Савіка Шустера, щоб його коментарі у справі Олексія Пукача «не вплинули на об'єктивний судовий розгляд». Про це повідомила ТК Дарка Чепак, головний редактор «Савік Шустер студії».

 

За словами Дарки Чепак, така причина була вказана в офіційному листі Генеральної прокуратури, який сьогодні надійшов на адресу студії. Як повідомила головний редактор продакшну, детальніше із заявою прокуратури глядачі зможуть ознайомитися ввечері під час ефіру «Шустер live».

 

Нагадаємо, Ренат Кузьмін напередодні отримав письмове доручення від генпрокурора Олександра Медведька прийняти участь у програмі Савіка Шустера та представити офіційну версію слідства. Кузьмін відмовився виконувати доручення генпрокурора.

 

За словами джерела УП, перед Кузьміним поставили вибір - або підтвердити офіційну версію Генпрокуратури про те, що єдиним замовником вбивства Гонгадзе був Юрій Кравченко, або взяти на себе відповідальність та продовжити слідство у справі.

 

Зазначимо, що термін слідства у справі Олексія Пукача продовжено до 14 грудня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13865
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Taste You
4981 дн. тому
Правильно сделал, а то эти шоумены от политики уже совсем обнаглели.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду