«Сімейні драми» на «1+1» стартували вдало

2 Вересня 2010
29371
2 Вересня 2010
15:58

«Сімейні драми» на «1+1» стартували вдало

29371
«Сімейні драми» на «1+1» стартували вдало

31 серпня  в ефірі телеканалу «1+1»  вийшов дебютний випуск проекту «Сімейні драми». За аудиторією «18-54» панелі «Вся Україна» Gfk Ukraine рейтинг випуску становив 2,21%, частка - 14,80% (тут і далі наведено дані overnight компанії Gfk Ukraine). У містах з населенням понад 50 тисяч ці показники нижчі: 1,44% (рейтинг) та 9,89%(частка). Проект виходить у слоті 17:25-18:25.

 

Як повідомляла ТК, проект подає реконструкції реальних подій, які можуть трапитись у звичайних сім'ях: зради, борги, проблеми з вихованням дітей, конфлікти з батьками тощо. Виробник - «1+1 Production», продюсери - Олена Єремєєва та Вікторія Лезіна-Масляна, режисери -Марина Кондратьєва, Віра Яковенко, Анна Яровенко, Євген Коваленко, Вікторія Мельникова.

 

Рейтинг та частка «Сімейних драм» перевищують середні показники частки каналу за минулий тиждень: 12,23%  за панелю «Вся Україна» та 9,66% у містах з населенням «50 тисяч плюс». Також проект підвищив показники слоту: за комерційною аудиторією каналу середня частка слоту за минулий тиждень становила 11,29%, у містах «50 тисяч плюс» - 8,57%.

 

 

 

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29371
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду