Фоззі та Фагот стали ведучими ТРК «Україна»

19 Серпня 2010
16125
19 Серпня 2010
15:02

Фоззі та Фагот стали ведучими ТРК «Україна»

16125
Фоззі та Фагот стали ведучими ТРК «Україна»

Учасники гурту «Танок на Майдані Конґо» Олег Михайлюта (Фагот) і Олександр Сидоренко (Фоззі) стануть ведучими нового гумористичного проекту на ТРК «Україна». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма стартує у вересні. Її формат та назва поки що не розголошуються.

 

За словами Олександра Сидоренка, це буде не постановичний проект і  участь у ньому зможе взяти «будь-хто без особливих кастингів». Також він розказав, що обом співакам дуже хотілося спробувати себе в новому амплуа, а телеканал, зі свого боку, відразу запропонував шоуменам попрацювати в дуеті. «Востаннє ми з Фаготом вели щось разом в 1996 році», - зазначив він.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16125
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Світлана
5153 дн. тому
Вибачте! Так свобода слова - це єдине, що ми мали. Як іще й це заберуть у Вас люб"язний, то Ви, якщо і не журналіст, анекдоти зможете тільки у себе на кухні розповідати! Ви хоч це розумієте, чи Ви в неадеквіті??????
Сколько можно?
5153 дн. тому
Кадровый эксперимент на ТРК Украина никак не заканчивается, длится как дурной сон. Ну, кого вы еще попробуете, прежде чем сядете на сто лет назад придуманный велосипед и пригласите на работу профессиональных ведущих? Сколько можно баловаться с Зиновьевыми, Данилевичами, Верками Сердючками, Фоззи-Фаготами и прочими амбициозными нулями? Хотя, за деньги акционеров почему бы не поприкалываться? Когда только акционеры поймут, что их денюжку пилят, а их держат за лохов?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду