Перший національний запускає спортивний проект «Чоловічий клуб»

27 Липня 2010
19538
27 Липня 2010
16:55

Перший національний запускає спортивний проект «Чоловічий клуб»

19538
Перший національний запускає спортивний проект «Чоловічий клуб»

З 1-го серпня на Першому каналі з'явиться новий спортивний проект «Чоловічий клуб». Програма виходитиме по буднях о 19.30, а по неділях - о 21.40, за винятком тих днів, на які припадатимуть прямі трансляції баскетбольних та футбольних матчів. Про це «Телекритиці» стало відомо з власних джерел.

 

Проект розпочнеться з трансляції архівних боксерських поєдинків за участю кращих українських спортсменів. Кожен поєдинок буде доповнено 15-хвилинною студією із відомими особистостями спортивного світу.

 

Наприкінці серпня планується показати в прямому ефірі бої за звання Чемпіону світу за версіями WBA та EBU.  Надалі проект буде доповнено, окрім боксу, реслінгом, єдиноборствами та іншими цікавими для чоловічої аудиторії видами спорту.

 

Також Перший національний транслюватиме перші юнацькі Олімпійські ігри, права на які було закуплено НТКУ разом із зимовою Олімпіадою у рамках угоди з EBU.

 

Що стосується прав на трансляцію матчів Ліги Європи, згідно з джерелами ТК, Перший канал відмовився від ідеї їх закупівлі через невигідні умови і необґрунтовано, на думку НТКУ, завищені ціни.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19538
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду