«Дзеркало тижня» вже на канікулах, інші видання – збираються

19 Липня 2010
15592
19 Липня 2010
15:28

«Дзеркало тижня» вже на канікулах, інші видання – збираються

15592
«Дзеркало тижня» вже на канікулах, інші видання – збираються

Першим серед друкованих ЗМІ на канікули відправився тижневик «Дзеркало тижня» - випустивши номер від 17 липня, редакція оголосила, що наступний випуск газети вийде 7 серпня.

 

У першій половині серпня планує 2-тижневу корпоративну відпустку журнал «Експерт». «За шість років це вже стало у нас традицією. І цей рік не стане винятком», - зазначає головний редактор тижневика Андрій Блінов.

 

А в іншому виданні «МедіаІнвестГрупи» - «Экономических известиях» - тайм-аут візьмуть пізніше. «Канікули у нас будуть після Дня незалежності. На тиждень», - говорить в.о. головного редактора газети Дмитро Горюнов.

 

Видання «Українського медіахолдингу» - «Фокус», «Деньги UA», «Комсомольская правда в Украине», «Аргументы и факты в Украине», «Теленеделя» та інші - традиційно на канікули не йдуть. «Новини улітку не закінчуються», - відзначила Олена Мартинова, директор з маркетингу УМХ.

 

«ІнвестГазета» збирається пропустити лише один номер - на День незалежності. «Пропускаємо лише випуск на День незалежності. І зараз вирішуємо, чи будемо робити випуск напередодні свята. Це той максимум, що можемо собі дозволити», - говорить головний редактор видання Сергій Вовк.

 

А от  щоденне видання «Економіки» газета «Дело», за словами головного редактора Галини Панченко, не виходитиме з 9 по 23 серпня.

 

У «Власти денег» та «Деловой столице» графік виходу номерів обговорюється, але літні зміни малоймовірні. За словами бренд-менеджера тижневика «Деловая столица» Надії Василенко, видання будуть виходити у звичайному режимі.

 

Не заплановано тривалих вихідних також в графіках «Профіля», «Ізвєстій в Україні» та «Главреді».

 

У «Кореспонденті» не буде лише наступного номеру - від 30 липня. «Це було заплановано на початку року. Загалом, ми виходимо щотижня. У нас немає навіть спарених номерів», - зазначає головний редактор видання Віталій Сич.

 

А от тижневики «Комментарии», WeeklyUA та Kyiv Weekly відправляться на двотижневі «канікули». «Орієнтовно вони почнуться з 1 серпня», - говорить PR-менеджер ВД «Еволюшн-медіа» Святослав Яринич.

 

Дещо коротша відпустка у «Коммерсанта Украина» - з 16 по 25 серпня. Про це ТК повідомила директор з маркетингу Віталія Білоусова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15592
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
чувак
5046 дн. тому
Фанат, максимум пару номеров. никто не знает точно
фанат
5047 дн. тому
а Контракты выходят?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду