На Першому стартує нова музична програма «Топ 20»

16 Липня 2010
22960
16 Липня 2010
14:26

На Першому стартує нова музична програма «Топ 20»

22960
На Першому стартує нова музична програма «Топ 20»

З нового телевізійного сезону на Першому національному стартує нова музична програма «Топ 20». Про це розповів директор і головний продюсер творчого об'єднання музичних програм Влад Багінський в інтерв'ю ТК, яке незабаром буде опубліковано.

 

За словами Влада Багінського в новій програмі транслюватимуться 20 відеокліпів українських виконавців, які попередньо будуть розміщуватися на сайті телеканалу з понеділка по четвер, і одночасно проводитиметься голосування телеглядачів. Розміщення кліпів  у програмі з 20-го по перший відбуватиметься згідно з результатами голосування глядачів. Крім того розглядається ще варіант смс-голосування.

 

«Я думаю, що програма національної двадцятки кліпів українських виконавців повинна йти саме на Першому національному. Це будуть кліпи саме українських виконавців, а не іноземних. Треба своїх підтримувати і допомагати їм. Тому що зараз співочі телешоу плодять артистів, а вони потім нікому не потрібні. Проект закінчився - артист на вулиці. Тому ми простягатимемо руку допомоги українським виконавцям», - сказав Влад Багінський.

 

Попередньо планується, що «Топ 20» виходитиме щосуботи.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22960
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
игор
5047 дн. тому
на еко-тв уже месяц подобный отбол проходит. украли идею?
Поціновувач
5047 дн. тому
В Древней Руси тоже были геи, просто их по другому называли : "Парень - хоть куда ... "
//
5048 дн. тому
А кроме того, со своих легче бабло рубить...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду