У програмі «Легко бути жінкою» на НТКУ з’явиться шестеро нових ведучих

14 Липня 2010
19626
14 Липня 2010
10:51

У програмі «Легко бути жінкою» на НТКУ з’явиться шестеро нових ведучих

19626
У програмі «Легко бути жінкою» на НТКУ з’явиться шестеро нових ведучих

Розважальна програма «Легко бути жінкою» на Першому національному в наступному сезоні вийде в оновленому варіанті. Про це «Телекритиці» повідомив головний продюсер НТКУ Олексій Семенов.

 

За словами Лариси Дроздової, ведучих відтепер у проекті буде шестеро -  дві трійки. До цього складу увійдуть: Ольга Сумська, Інна Цимбалюк, двоє ведучих з Першого національного - Галина Янишевська («Стильні штучки») та Ірина Антонович («Життя триває»), а також Тала Калатай. Щодо шостої ведучої рішення ще не прийнято. Відомо, що на цю роль розглядалися кандидатури Тетяни Гончарової та Руслани Писанки.

 

Оновлена програма «Легко бути жінкою» виходитиме у прямому ефірі, в ранковому праймі, з 10:00 до 11:00 по буднях. За задумом передбачається щоразу запрошувати до студії зіркових гостей, одним з яких обов'язково буде чоловік: «У зв'язку з тим, що програма виходитиме у будні, просто не знаємо, чи усі зацікавлені зможуть прийти до нас», - зазначає Лариса Дроздова.

 

Щодо причин переформатування програми Лариса Дроздова посилається на рішення керівництва НТКУ: «Моя особиста думка, що записувати програму один раз на тиждень, а потім видавати її в записі, як тут було раніше, це трохи застарілий формат. Глядачі зараз хочуть бачити більш якесь реаліті-шоу, і, звичайно, бути самими певною мірою задіяними у процесі. Я вважаю, рішення перейти на прямий ефір правильним, бо прямий ефір - це  життя».

 

За словами пані Дроздової, всі рубрики, які були, а це і рукоділля, і косметика, і фітнес, і гендерні питання тощо, залишаються. Тема першого оновленого випуску «Легко бути жінкою» - «Жіночі істерики», наступних двох - «Ерогенні зони» та «Чому жінки мстяться?».

 

Стартує оновлена програма «Легко бути жінкою» 25 серпня.

 

Тетяна Веремчук, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19626
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ой
5049 дн. тому
А интересно, Дроздову теперь уволят? Ведь ее интервьлю противоречит указу Бенкендорфа о том, что сотрудники НТКУ не могут выдавать инфу о программном продукте))))
2 нуну
5051 дн. тому
Це - велике цебе!))))
нуну
5051 дн. тому
дивне викладення інформації "Розважальна програма «.. Про це ТК повідомив головний продюсер НТКУ Олексій Семенов. За словами Лариси Дроздової,... " Лариса дроздова - це хто???
Вісті нтку
5051 дн. тому
Тепер це буде "Життя триває 2". Тільки замість 2-х ведучих , які напочатку вели програму, буде аж три. Хоча Сумську і Цимбалюк ведучими можна назвати лише умовно. Бо вони без підказчика не розмовляють. А цей милий вислів «У зв'язку з тим, що програма виходитиме у будні, просто не знаємо, чи усі зацікавлені зможуть прийти до нас». Звісно, не прийдуть! І лишаться три тітоньки на самоті у прямому ефірі. Ось і побачимо, що воно таке - жіноча істерика і чому жінки мстяться ))))0
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду