Перший запускає ток-шоу «Віра, надія, любов»

12 Липня 2010
21105
12 Липня 2010
15:31

Перший запускає ток-шоу «Віра, надія, любов»

21105
Перший запускає ток-шоу «Віра, надія, любов»

На Першому національному в новому сезоні стартує нове 45-хвилинне ток-шоу

«Віра, надія, любов». Про це в інтерв'ю «Детектор медіа» розповіла завідуюча редакцією соціально-публіцистичних проектів Людмила Островенко-Писанко.

 

За її словами, шоу вестимуть двоє ведучих, одна з них Тетяна Цимбал, програму якої «Лінії долі» було закрито. Другим ведучим стане практикуючий психолог.

 

Згідно з назвою програми, в ній будуть три ключові історії на тему дітей: про віру, надію і любов. «За нашими відчуттями - це щось середнє між «Жди меня», «Ключевым моментом» і марафоном зі збору благодійних коштів», - сказала Людмила Островенко-Писанко.

 

Творці програми хочуть, щоб вона виходила під патронатом або президента, або Кабінету Міністрів, крім того не відмовлятимуться й від допомоги благодійних фондів.

 

«Якщо чиновник, подивившись цю програму, зробить щось корисне для дитини, ми про це обов'язково розповімо. Якщо ми дізнаємося, що проблема, про яку ми розповіли в ефірі, вирішена за допомогою чиновника, обов'язково запросимо його до студії. Просто банальних експертів чи представників міністерств, чи депутатів у нас не буде, це наша позиція», - зазначила керівник редакції.

 

Попередньо планується, що програма виходитиме в п'ятницю у вечірній передпрайм.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21105
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду