Програми «Документ» на «1+1» у новому сезоні вже не буде

5 Липня 2010
17495
5 Липня 2010
15:19

Програми «Документ» на «1+1» у новому сезоні вже не буде

17495
Програми «Документ» на «1+1» у новому сезоні вже не буде

Програми «Документ», яка виходила на телеканалі «1+1», з вересня не буде в ефірі. Цю інформацію ТК підтвердив ведучий програми Анатолій Єрема.

 

«Керівництво повідомило нам, що з вересня програми не буде. Про звільнення людей, які працювали над програмою "Документ", не йдеться, всі вони працюють на інших телепроектах», - сказав Єрема.

 

Програма «Документ» - один з останніх довгожителів на телеканалі «1+1»: вперше в ефір вона вийшла 2003 року. Раніше її ведучим був Юрій Макаров, згодом Анатолій Єрема та Лариса Денисенко.

 

Півгодинна щоденна програма «чи не єдиний на українському телебаченні проект про культуру», як пише про неї сайт телеканалу, транслювалася вночі о 2.40.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17495
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Gevaro
4925 дн. тому
Жаль а мне нравилась эта передача(
оптимизатор
5051 дн. тому
какие расходы !!!!? Думаете у "Документа" бюджет огромный?Хи-хи....согласен с petja -жалко ,что такие проекты оказались не нужны.
Осокорки
5051 дн. тому
Что поделаешь, кризис, каналы оптимизируют расходы.
petja
5051 дн. тому
Ще раз переконуюся, що культурні проекти "1+1" не потрібні... в принципі, як і всьому українському телебаченню(
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду