Бенкендорф має намір скоротити 158 співробітників НТКУ

23 Червня 2010
14108
23 Червня 2010
18:29

Бенкендорф має намір скоротити 158 співробітників НТКУ

14108
Бенкендорф має намір скоротити 158 співробітників НТКУ

Генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф планує скоротити 158 працівників телекомпанії. Про це він сказав в інтерв'ю, опублікованому на ТК.

 

Як вже повідомляла ТК, раніше пан Бенкендорф звертався до профкому профспілки працівників культури з проханням розглянути список з 93 працівників, які підлягають скороченню.

 

«Щоб поставити крапку у цих розмовах назву точне число. 92 позиції ми вже подали у профспілку. Чекаємо від них відповіді. Списки надаються профспілкам у відповідності з термінами ознайомлення з повідомленнями про скорочення, це норма закону», - зазначив він.

 

За його словами, жодної «другої хвилі, третьої хвилі у жовтні-грудні не буде». Нагадаємо, про те, що скорочення пройде у три етапи розповідала голова профспілки працівників культури Олена Касаткіна під час профспілкової конференції, на якій було висловлено недовіру Єгору Бенкендорфу.

 

«Ми намагатимемось зробити процес максимально прозорим і чекаємо на розуміння від профспілок та співробітників. Всі співробітники будуть скорочені законно, всі отримають зарплату та надані законом компенсації. До речі, на першій зустрічі з профспілками я обіцяв скорочення не більше 10 відсотків. 158 людей - це 8,9%. Я свою обіцянку дотримав», - додав пан Бенкендорф.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14108
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
геббельс to властелин и вопрос
5076 дн. тому
Верной дорогой идете ,внучата.Спасибо.
Властелин
5076 дн. тому
Эта профнепригодная свора кретинов может только тявкать на профессионалов,таких как Егор.Пусть засучат рукава и работают,бездельники.или идут на ...
вопрос
5077 дн. тому
А что там их профсоюзы волали про 800 человек, пр то, что канала вообще больше не будет! Господи, прости старых идиотов!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду