Уряд відправив Ганну Чміль на пенсію

14 Травня 2010
25425
14 Травня 2010
16:05

Уряд відправив Ганну Чміль на пенсію

25425
Уряд відправив Ганну Чміль на пенсію

Кабінет Міністрів України звільнив Ганну Чміль з посади голови Державної служби кінематографії. Про це йдеться в урядовому розпорядженні № 1033 від 12 травня.

 

Ганну Чміль звільнено згідно з її заявою та виходом на пенсію.

 

Ганна Чміль очолювала Держкіно від моменту створення цієї служби у 2006 році. До цього протягом п'яти років була заступником державного секретаря Міністерства культури і мистецтв, а в 1995-2001 роках - заступником міністра культури і мистецтв України. На цих посадах вона також опікувалася кінематографом.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25425
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ukrainec
5095 дн. тому
САТАРеНКА і СЄРЄКОВА - В ТЮРЯГУ - в Адну КАМЕРУ!!!!!!!!!!!!!!!!
Взашей!
5095 дн. тому
Эту фашистку следовало бы наказыть, а не уволить с прилычной пенсией. Злобная нациствующая старушка, источавшая ненависть.
козел
5098 дн. тому
Вдагонку їй пошліть туда же редактора "КУЛЬТУРИ І ЖИТТЯ" СЄРІКОВА ТОЛЮ гражданіна Германії с імєнієм на КІПРЄ + Сатаренка - полного...
Лесяукраїнка
5098 дн. тому
Папутнага ветру!Большой калоше - большой лужи!Это то главное деяние новой власти,после которого я готова простить регионам все и вся!Назначьте ей суперпенсию и наградите орденом за дискредитацию и профанацию укркина!
Жалко
5098 дн. тому
Жалко старушку. При всех тараканах она была очень душевная
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду