«Україна» запускає реаліті-шоу «Відпустка навпаки»

23 Квітня 2010
20209
23 Квітня 2010
15:25

«Україна» запускає реаліті-шоу «Відпустка навпаки»

20209
«Україна» запускає реаліті-шоу «Відпустка навпаки»

1 травня о 9:30 на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра нового шоу «Відпустка навпаки». Ведучий програми - співак і шоумен Віталій Козловський. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

«Відпустка навпаки» - це розважальне сімейне реаліті-шоу, яке являє собою веселий експеримент. Головні герої проекту - родина, яка вирушає у відпустку. Причому батьки та діти міняються місцями. У молодого покоління з'явиться можливість провести час так, як вони мріяли, а батьки зобов'язуються слухатися їх в усьому. Але приємне проведення часу не позбавляє дітей відповідальності - усі клопоти з організації подорожі вони беруть на себе.

 

Після завершення основної частини програми - подорожі, відбувається розіграш бонусу: учасникам надається шанс виграти супер-атракціон, будь те подорож на гоночних аеромобілях, спуск водоспадом або інша розвага. Ведучий ставить три запитання про подорож, що відбулася. Якщо відповіді батьків і дітей співпадають, то на всю родину чекає ще одна незабутня пригода.

 

Програма виходитиме щосуботи о 9:30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20209
Читайте також
07.05.2010 14:42
Отар Довженко
32 823
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду