Табачник буде і в Кисельова, і в Шустера

2 Квітня 2010
19965
2 Квітня 2010
12:58

Табачник буде і в Кисельова, і в Шустера

19965
Табачник буде і в Кисельова, і в Шустера

Міністр освіти і науки Дмитро Табачник у п'ятницю, 2 квітня, буде гостем одразу двох політичних ток-шоу: «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на «Інтері» та «Шустер live» на ТРК «Україна», що розпочинаються о 21:30.

 

У «Великій політиці з Євгеном Кисельовим» він буде учасником першої частини програми і відповідатиме на запитання, що зміниться в системі зовнішнього тестування та чого чекати школярам, абітурієнтам та студентам найближчим часом.

 

Як уточнила ТК головний редактор «Савік Шустер студії» Дарка Чепак, у «Шустер live» Дмитро Табачник прийде близько 23:00. Його опонентами будуть ректори вишів та директори навчальних закладів, діячі науки. Ефір передбачає прямі включення, під час яких студенти та викладачі Харкова, Львова та Києва зможуть поставити запитання до Табачника.

 

До цього, в першій частині «Шустер live», обговорюватимуться політичні події тижня, що минув, з представниками опозиційної влади. Натомість темою другої частини «Великої політики з Євгеном Кисельовим» стане роль релігії в сучасній Україні.

 

Як відомо, призначення Дмитра Табачника міністром освіти і науки викликало хвилю протесту по всій Україні. Вона була спричинена радикальними політичними поглядами новопризначеного міністра, його публічними висловлюваннями, що розпалюють національну ворожнечу, принижують гідність українців, а також ставлять під сумнів територіальну цілісність України. Зокрема ідеться про тези, висловлені в статті «От Риббентропа до майдана», що її надрукувала російська газета «Известия».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19965
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Разтаможка
5143 дн. тому
Прям Фигаро какой-то этот Табачник. А мог бы попросить однофамильца, этого, с аккардеоном который. Какая разница.
Алегарф
5144 дн. тому
Или чеширского кота Портникова... Почему не пригласить ту же Влащенко (нет, вру, один раз таки была замечена у Безулык, правильные вещи говорила), чем она уже не угодила мировому правительству? )
Кагбездох
5144 дн. тому
Алегарф: Вот полностью поддерживаю.
Алегарф
5144 дн. тому
И потом, не вполне понятен критерий, по которому отбираются разного рода эксперты, журналисты и прочие бездельники на все эти разговор-показы. Их что, украинский народ уполномачивал сидеть в уютной, красиво декорированной студии и задавать глупые некомпетентные вопросы всенародно избранным политикам, замест того, чтобы, к примеру, подметать улицы, и не молоть языком то, о чём них фершейн! Почему я, честный украинский гражданин, должен лицезреть самодовольное, откормленное на украинских харчах, постоянно облизывающее свои тоненькие губы и не без удовольствия демонстрирующее незаметность своих контактных линз лицо хроникёра из передачи Шустера Мыхайла Вынныцького, или вечно затуманенный взгляд вымуштрованного по последней моде НЛП "эксперта" с явно завышенной самооценкой Дубинского, который, такое ощущение, скоро поселился на киностудии имени нашего украинского писателя Александра Довженко, на косящего под Александра Малинина журналиста Высоцкого, мигрирующего из передачи в передачу... Как сказал классик литературы нашего северо-восточного брата, а судьи кто?
кефир
5144 дн. тому
Баблососы приглашают только вонючек и подрисовывают такой же образ стране. Эта лядь добралась уже до Первого национального за наши денежки
Алегарф
5144 дн. тому
С появлением Шустера перестал нормально работать украинский парламент. Оно и не удивительно - вместо того, чтобы плодотворно работать в течение всей рабочей недели, уже не молодые депутаты только тем и заняты, что готовятся к изнуряющему четырёхчасовому ночному пятничному прямому эфиру у Шустера. Сейчас ещё Киселёв с другого фланга зашёл. Украинские патриоты, кому небезразлична судьба украинского парламентаризма и свободы слова, выступайте за закрытие всех подобных развлекательных околополитических телешоу!
глядач
5144 дн. тому
У Шустрика нюх на все, що смердить! Замість того, щоб запрошувати українську інтелігенцію (Л.Костенко, В.Шевчука, Караванського, Сверстюка тощо), замість того, щоб прищеплювати українцям високі ідеали, естетичні смаки, він збирає всяке сміття. Не здивуюся, якщо опонуватиме цьому недопалку одіозна мадам Фаріон, а суддею буде якийсь московський україножер - по супутнику. Бо ректори - підлеглі, що з них візьмеш. А в студентів, на жаль, ще не той рівень. Та й підібрати можна на свій смак...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду