«1+1» покаже серіали Californication та «Вольф Мессінг»

3 Березня 2010
21921
3 Березня 2010
13:13

«1+1» покаже серіали Californication та «Вольф Мессінг»

21921
«1+1» покаже серіали Californication та «Вольф Мессінг»

Телеканал «1+1» покаже американський серіал Californication та російський «Вольф Мессінг. Людина, що бачила крізь час».

 

Californication стартує 9 березня о 23.00 і виходитиме з вівторка по четвер. Цей серіал виробництва Showtime розповідає про життя письменника Хенка Муді, якого грає Девід Духовни. Крім того, знімалися Наташа МакЕхлон, Еван Хендлер, Мейделін Мартін та Мейделін Зіма. Режисер - Том Кепінос. Перший сезон Californication вийшов у США 2007 року. На «1+1» він транслюватиметься під назвою «Секс та Каліфорнія».

 

«Вольф Мессінг» стартує у неділю, 14 березня, о 20.15. Дебютний показ розпочнуть відразу з двох серій. Режисери - Володимир Краснопольський, Валерій Усков. У ролях: Тара Амірханова, Михайло Горевой, Роман Гречишкін, Володимир Долинський.

 

Серіал виробництва російського продакшину «Централ Партнершип» і належить до пакету високобюджетних телепроектів компанії, який «1+1» придбав ще у 2008 році.


 Нагадаємо, до цього пакету також входять серіал «Ісаєв», що оповідає про молодість Штірліца.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21921
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Конев
5175 дн. тому
Хорошие сериалы.Жаль еще Исаева не крутят.
Саша
5175 дн. тому
Замість того, щоб розвивати власний продакшн інвестують в закороднний...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду