4 лютого на Першому – ток-шоу «Демократія по-українськи. Точка неповернення» з Кіпіані

4 Лютого 2010
20531
4 Лютого 2010
10:47

4 лютого на Першому – ток-шоу «Демократія по-українськи. Точка неповернення» з Кіпіані

20531
4 лютого на Першому – ток-шоу «Демократія по-українськи. Точка неповернення» з Кіпіані

Перший національний 4 лютого о 21:30 покаже ток-шоу «Демократія по-українськи. Точка неповернення», повідомляє прес-служба НТКУ. Ведучий ток-шоу - журналіст Вахтанг Кіпіані.

 

До участі в програмі запрошені письменники, публіцисти, художники, філософи, історики та композитори. Зокрема, Оксана Забужко, Станіслав Кульчицький, Мирослав Попович, Євген Сверстюк, Іван Малкович, Владислав Троїцький, Євген Станкович, Іван Марчук, Любомир Пиріг, Дмитро Ківа, Юрій Рибчинський та інші.



Нагадаємо, що з листопада 2009 року Вахтанг Кіпіані вів на Першому програму «Українська рулетка», яку канал запустив на час виборчих перегонів. Як повідомляла ТК, випуск цієї програми наразі призупинено.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20531
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
чергова криза Бондаренко
5215 дн. тому
Примітивний сценарій. Режисура початку 90-х. Такий допотопний зміст та форма провалили ток-шоу. Гості та ведучий Вахтаг Кіпіані пробували рятувати допотопний формат, але момент істини так і не настав. Люди з принциповими позиціями виглядали нецікаво. Висновок-некваліфіковану Марину Бондаренко директора громадсько-політичних програм НТКУ давно пора замінити. Реальність, яка всім очевидна.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду