«1+1» запустить шоу за британським форматом «Міняю жінку» (Wife Swap)

25 Грудня 2009
30032
25 Грудня 2009
19:51

«1+1» запустить шоу за британським форматом «Міняю жінку» (Wife Swap)

30032
«1+1» запустить шоу за британським форматом «Міняю жінку» (Wife Swap)

У 2010 році «1+1» запустить шоу за британським форматом (Wife Swap) - «Міняю жінку». Про це в інтерв'ю «МедіаБізнесу» повідомив генеральний директор телеканалу «1+1» Олександр Ткаченко.

 

За форматом  «Міняю жінку» - це поєднання реаліті-шоу і документального кіно. Заради шоу дві українські родини з різними статками і поглядами на життя на один тиждень мінятимуться мамами.

 

«Згідно умов гри - перші чотири дні "нова мама" живе за правилами, встановленими у тій родини, куди вона потрапила. Останні три дні вона намагається встановити свої порядки. Протягом тижня дві знімальні групи каналу "1+1" постійно слідкують за розвитком подій в обох сім'ях», - уточнюють у прес-службі каналу.

 

«1+1»  вже оголосив про кастинг учасників. 

 

Нагадаємо, оригінальна версія проекту«Обмін дружинами»  з 30 березня виходить на телеканалі «Сіті».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30032
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
гдетобыло
5197 дн. тому
искренне желая всем румынам успеха, предположу, что ни фига из этого не выйдет. Можно купить что угодно в плане формата, но обмен женами, трусами и всем прочим - это исключительно западный проект. Так же, как шоу Опры в Украине выглядит смешно и примитивно, так же примитивно будет выглядеть здесь и это. Проект идет "вчистую" на Тонисе и что? Тонис взорвал страну рейтингами? Кто это будет адаптировать под Украину? Никто, некому. Украинцы по сути своей неконфликтны, более компромиссны, чем американцы, попадая в чужую среду - они стараются не подмять ее полностью под себя, а гармонично вписаться, "і потім тихою сапою...". Да, они натравят участников друг на друга для искусственного конфликта, но и выглядеть это будет искусственно и примитивно. И пОшло, т.к. у нас секс с чужой женой - это вам не Моника Левински. Никого тут этим не удивить, увы. Ментально это совсем не украинский проект. Но кому это говорить? Румынам? Они повесили за яйца Чаушеску с женой, вы такое себе представляете в Киеве со Щербицким?! Плюсы наступают на те же грабли: адаптации не будет, рейтингов не будет. Спасибо за внимание.
Антарктидка
5204 дн. тому
Хорошая новость.
Wizzair
5206 дн. тому
СМЕ уже купила формат "Fafa Swap"!)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду