Перший діловий в новорічну ніч покаже святковий телемарафон у прямому ефірі

25 Грудня 2009
7114
25 Грудня 2009
16:28

Перший діловий в новорічну ніч покаже святковий телемарафон у прямому ефірі

7114
Перший діловий в новорічну ніч покаже святковий телемарафон у прямому ефірі

У новорічну ніч, з 00:00 до 2:00, в прямому ефірі Першого ділового транслюватиметься незвичний для ділового мовлення формат - новорічний телемарафон, повідомляє піар-служба каналу.

 

Новий рік у прямому ефірі зустрічатимуть ведучі каналу. Трансляція відбуватиметься з двох знімальних майданчиків: новорічного Майдану Незалежності та з неофіційної резиденції Діда Мороза в Києві. В ефірі йтимуть найкращі проекти року та найцікавіші сюжети з веселими підводками.

 

У переддень Нового року, 31 грудня, творча група Першого ділового презентує підсумковий фільм про роботу телеканалу за рік. У ньому колектив розповість про свої досягнення і плани каналу на наступний рік.

 

У період новорічних вихідних - з 1 по 10 січня - Перший діловий показуватиме підсумкові програми. Автори 15 проектів телеканалу підведуть підсумки економічного життя 2009 року, окреслять тенденції та спрогнозують ситуацію на 2010 рік.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7114
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Експерт
5235 дн. тому
От скажіть, навіщо так знущатись з ведучих? Ні вдома їх ніхто не побачить, ні в ефірі...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду