«1+1» закриває «ТСН. Варту»?

14 Грудня 2009
15609
14 Грудня 2009
15:36

«1+1» закриває «ТСН. Варту»?

15609
«1+1» закриває «ТСН. Варту»?

«1+1» обговорює закриття проекту соціальних розслідувань «ТСН. Варта». Інформацію про своє остаточне рішення компанія має обнародувати найближчими днями. 

 

Шеф-редактор ТСН Максим Шиленко у коментарях ТК зазначив, що канал обговорює різні варіанти: проект можуть закрити, переформатувати або залишити без змін.

 

Керівник та ведучий проекту «ТСН. Варта» Сергій Швець не зміг прокоментувати майбутнє власного проекту, порадивши ТК звернутись по коментар до прес-служби. У прес-службі каналу ТК сказали, що не мають інформації про закриття «ТСН. Варти», проте пообіцяли надати детальніший коментар завтра.  

 

У середньому за весь час свого виходу «ТСН. Варта» мала рейтинг 3,47%, частку 9,71%, аудиторія 18+, загальнонаціональна панель GFK, у містах з населенням понад 50 тисяч - частка 7,59%. Відтак, проект мав нижчу частку за середню каналу, оскільки «1+1» з початку сезону мав 10,11% («50 тис.+» - 8,18%).

 

Як повідомляють джерела ТК, саме показники проекту можуть стати основним аргументом його закриття.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15609
Теги:
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Панайотис
5244 дн. тому
Жаль, хорошая программа была.
ггг
5245 дн. тому
та какой там "бюджет"...
конь
5247 дн. тому
Шо такое? Бюджет освоили, пора прикрыть лавочку? Швецу выдать тряпку, протирать звезду во лбу на время простоя.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду