УМХ закриває журнал TimeOut

10 Грудня 2009
19984
10 Грудня 2009
15:06

УМХ закриває журнал TimeOut

19984
УМХ закриває журнал TimeOut

Український медіахолдинг вирішив закрити сіті-гайд TimeOut. Номер, що вийде 23 грудня, стане останнім.

 

Цю інформацію «Телекритиці» підтвердила директор проекту Марія Онищенко. За її словами, рішення про закриття пов'язане з великим падінням рекламних доходів у сегменті сіті-гайдів за час кризи. «Рекламні надходження у цьому сегменті знизилися найбільше - на 75%. І потенціалу зростання у наступному році ми не бачили», - пояснила вона.

 

Інтернет-версія журналу також припинить існування. Найкращих співробітників видання, за інформацією пані Онищенко, буде працевлаштовано в інших проектах холдингу.

 

Нагадаємо, цього року через кризове зменшення рекламних надходжень TimeOut та «Деньги.ua» було переведено на режим виходу раз на два тижні, тоді як раніше вони були тижневиками.

 

Time Out - ліцензійний міжнародний журнал, видається у 30 містах світу. В Україні - з 2006 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19984
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Декс
5267 дн. тому
А разве этот журнал не по франшизе работает? Разве такая острая необходимость его закрывать - хороший журнал, интересный, единственный в своем роде, живой. Они же потеряют лицензию и потом не вернут ее ни за что, кто-то другой купит. Не понимаю.
Махх
5268 дн. тому
Найкращих співробітників видання, за інформацією пані Онищенко, буде працевлаштовано в інших проектах холдингу Правильнее сказать: все будут уволены без пособия, кроме одного-двух жополизов
samuILL
5268 дн. тому
берите пример с ТОП-10 - делайте журнал на украденные у киевлян деньги!
Саша
5268 дн. тому
Природний відбір. Криза просто цей процесс прискорила.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду