Прем’єра «Будемо жити» стартувала на НТКУ з низькими показниками

7 Грудня 2009
19258
7 Грудня 2009
15:25

Прем’єра «Будемо жити» стартувала на НТКУ з низькими показниками

19258
Прем’єра «Будемо жити» стартувала на НТКУ з низькими показниками

4 грудня прем'єра проекту «Будемо жити» на Першому національному мала рейтинг 0,24%, частку 2,02%, аудиторія 18+, дані загальнонаціональної панель GFK.

 

У містах з населенням понад 50 тисяч показники програми нижчі рейтинг 0,16%, частка 1,54%. Проект вийшов о 13.10, і знизив частку слоту, оскільки минулої п'ятниці о цій порі транслювався «Регіональний форум конгресу української інтелігенції за участю президента України» (12.30-14.52) і взяв частку 3,01% («50 тис.+» - 2,46%).

 

Середня частка каналу за минулий тиждень - 2,23% ( «50 тис.+» - 1,87%).

 

Нагадаємо, «Будемо жити» розповідає про життя і творчість акторів театру та кіно. Ведучий програми народний артист України Володимир Талашко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19258
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Поціновувач
5266 дн. тому
На УТ-1 ніхто з керманичів не думає про рейтинги каналу, її командир іЛащук успішно "освоїв стирині мільйони" від Дитячого Євробачення , що правда, за час свого "керування" на НТКУ встиг побудувати хатиночку в "Кончі Заспі" та придбати новенький "LAND ROVER" у "повному фарші", трошки кращий, ніж пан кОбля напару з ним придбав, (кобля- це не матюк, це прізвище його соратника та побратима по "дерибану" коштів уряду Тимошенко на фінал Дитячого Євробачення в Україні). Ось ці "керманичі" доводять НТКУ до банкрутства - на 2010 рік НТКУ вже має заборгованість за трансляцію футбольних матчів та інших телепроектів, більше 10 млн Євро , що є бюджетом всієї Національної Телекомпанії на ЦІЛИЙ РІК !!!... Здається, що прокурорам та ревізорам буде над чим "попрацювати" після звільнення іЛащука та його "шарашкіної компанії" з Національного Телебачення ... Сумно, як ніколи ...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду