Телеканал ТВі отримав статус регіонального каналу мовлення

11 Листопада 2009
16876
11 Листопада 2009
12:33

Телеканал ТВі отримав статус регіонального каналу мовлення

16876
Телеканал ТВі отримав статус регіонального каналу мовлення

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення надала телеканалу ТВі (ТОВ «ТРК «ТелеРадіоСвіт») статус регіонального каналу мовлення, повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Телерадіокомпанія «ТелеРадіоСвіт» стала переможцем конкурсу на отримання ліцензії на мовлення в населених пунктах Автономної Республіки Крим, Чернівецької та Івано-Франківської областей.

 

Окрім того, на сьогодні телеканал ТВі уже присутній в ефірі Харкова, Дніпропетровська, Запоріжжя, Кривого Рогу, Миколаєва, а також Донецької, Дніпропетровської, Запорізької областей та АР Крим.

 

З 2010 року ТВі почне мовити в Івано-Франківській та Чернівецькій областях.

 

Нагадаємо, що запуск інформаційно-розважального кабельно-супутникового телеканалу ТВі відбувся у березні 2008 року.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16876
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
panturion
5296 дн. тому
Чого вони всі nfr люблять словесно розширять зону свого мовлення?! В Донецькій області, наскільки мені відомо, ТВі є лише в кабельних мережах!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду