Перехід на «цифру» в Польщі відкладено мінімум на рік

9 Листопада 2009
14931
9 Листопада 2009
12:22

Перехід на «цифру» в Польщі відкладено мінімум на рік

14931
Перехід на «цифру» в Польщі відкладено мінімум на рік

Перехід на «цифру» в Польщі відкладено мінімум на рік. Про це повідомляє media2.pl. За версією видання, таку ситуацію спричинила позиція громадського мовника «Телебачення Польського» (TVP), представник якої не з'явився на нараду, на якій мало бути офіційно призначено технічного оператора мультиплексу. Ним мала стати компанія Emitel.

 

TVP офіційно повідомила свою позицію: обрати такого оператора лише після тендерної процедури.

 

«Це означає, що запровадження наземної цифри (DVB-T) у Польщі запізниться на цілий рік», - робить висновок видання.

 

У першому мультиплексі місця мають три канали компанії TVP, а також  канали комерційних мовників -  TVP1, TVP2, TVP Info, Polsat, TVN, TV4, TV Puls. Вони мали розпочати мовлення на всю країну до 31 липня 2011 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14931
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду