«Україна молода» програла суд Андрію Портнову

19 Жовтня 2009
28090
19 Жовтня 2009
18:54

«Україна молода» програла суд Андрію Портнову

28090
«Україна молода» програла суд Андрію Портнову

Газета «Україна молода» програла суд народному депутату від фракції БЮТ Андрію Портнову. Про це повідомляє інтернет-видання proUA.

 

Позов до Печерського районного суду Києва пан Портнов подав сім місяців тому. Претензії полягали в тому, що в одній з публікацій редакція звинуватила депутата у протиправній діяльності.

 

Як повідомила proUA адвокат пана Портнова Олена Ісаєвська, до справи були залучені свідчення органів прокуратури, СБУ та МВС. Вони повідомили суд, що народний депутат Портнов не має жодного відношення до будь-якої незаконної та протиправної діяльності.

 

Також пані Ісаєвська заявила, що «відносно головного редактора кишенькової хоружівської газети Михайла Дорошенка буде здійснено комплекс правових заходів, направлених на повне позбавлення особистого майна в рамках нових цивільних позовів народного депутата проти головного редактора газети».

 

Раніше газета «Україна молода», головним редактором якої є Михайло Дорошенко (односільчанин Президента Віктора Ющенка) заявили, що Генпрокуратура підозрює, що до смерті прокурора Дніпропетровщини Володимира Шуби причетний народний депутат від БЮТ Андрій Портнов.

 

Також видання посилалось на слова екс-начальника юрвідділу Держкомісії з цінних паперів та фондового ринку Оксани Сахнацької, що начебто Портнов при свідках погрожував їй та її сім'ї фізичною розправою.

 

У Дніпропетровській області під час проведення учбових стрільб трагічно загинув прокурор області Володимир Шуба. Його тіло виявили 15 жовтня близько 11.30 у приміщенні тиру приватного спортивного комплексу «Беркут» у Дніпропетровську.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28090
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Sir Drakula
5272 дн. тому
нас не надуешь! // 20.10.2009 12:28:06 ВДАВИШСЯ!
нас не надуешь!
5273 дн. тому
Как говаривал Иудушка Головлёв, встречая похоронную процессию: "Носить вам, не переносить!" Так и мы - поздравляем "Украину молоду" (какое название хорошее опаскудили мерзавцы - украинское!) с началом конца - еще пару судовых процессов против вашей чорноротой огалтелой брехни - и майно выставлено будет на аукционную распродажу. Пишите дальше, хлопци!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду