ICTV зняв з ефіру «Про Ziкаве.UA»?

14 Жовтня 2009
16928
14 Жовтня 2009
19:10

ICTV зняв з ефіру «Про Ziкаве.UA»?

16928
ICTV зняв з ефіру «Про Ziкаве.UA»?

Телеканал ICTV зняв з ефіру програму «Про Ziкаве.UA». У сітці каналу на наступний тиждень у слоті 8.05-8.35, де програма виходила останнім часом, стоїть проект «Анекдоти по-українськи».

 

За неофіційною інформацією, причиною закриття проекту стали його низькі рейтингові показники. Програма й справді мала нижчі показники за середні каналу. Зокрема, середній рейтинг «Про Ziкаве.UA» склав 0,73%, частка 6,88% («50 тис.+» - 7,08%), загальнонаціональна панель, аудиторія 14-49. Тоді як середня частка ICTV за минулий тиждень - 8,79% ( «50 тис.+» - 8,08%).

 

«Про Ziкаве.UA» виходив на каналі з 1 вересня  2008 року. За форматом програма була подібною до «Галілео», але не була адаптацією німецького формату і не містила німецьких сюжетів. Проект стартував о 16.00, але згодом був перенесений у раніші слоти.

 

Минулого тижня інформацію про закриття проекту прес-служба ICTV заперечувала. Тепер   же  пообіцяла прокоментувати ТК це питання завтра.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16928
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
настя
5331 дн. тому
Була нормальна пізнавально-розважальна програма. такі програми не шанують на ТБ, бо береться до уваги лише думка недоумкуватих невігласів. Зрозуміло, що піпл хаває лишень дурні анекдоти. особливо напередодні виборів глядачів треба зовсім зробити без мізок.
Бастион
5331 дн. тому
И правильно сделали.
Саша
5331 дн. тому
Зняв не по причині низьких рейтингів;)
гог
5331 дн. тому
ото дiйсно, дивились, дивились те "процікаве", таке цiкаве, аж жуть, а вони його, шоб йiм руки повiдсихали
Lom
5331 дн. тому
оці рейтинги та не знаю що зробить кому і куди шоб ума більше стало і не жили чужим. "процікаве" гарна передача. нічого брехать.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду