«Корреспондент» не вірить, що Герман не ходитиме до Шустера

29 Вересня 2009
21638
29 Вересня 2009
17:31

«Корреспондент» не вірить, що Герман не ходитиме до Шустера

21638
«Корреспондент» не вірить, що Герман не ходитиме до Шустера

Журналісти порталу «Корреспондент.net» та журналу «Корреспондент» сумніваються, що Ганна Герман більше не ходитиме на ток-шоу до Савіка Шустера. У новому проекті «Корреспонденту» «Міра правди» заяві пані Герман вони дали оцінку «50/50».

 

Нагадаємо, що заяву про те, що надалі ігноруватиме програму «Шустер live»  на ТРК «Україна» пані Герман зробила, коментуючи  «Детектор медіа» скандал довкола ефіру 25 вересня. Причину Ганна Герман пояснила так:  Савік Шустер «дискредитував себе».

 

«В том, что ведущий дискредитировал себя, с Анной Герман согласятся многие. А вот касательно того, что на программу не пойдет - вряд ли. Политики без телевиденья чахнут, сохнут и теряют цвет лица - нельзя им без телевидения», - коментує редакція.

 

Політичний розділ «Міра правди» - це спеціальний проект «Корреспондент.net», який ставить собі за мету визначити рівень правди у висловлюваннях українських політиків. Коментарі та оцінку правдивості висловлювань регулярно даватимуть журналісти сайту «Корреспондент.net» і журналу «Корреспондент». Вислови оцінюються за п'ятибальною шкалою: «неправда», «навряд чи правда», «50/50», «швидше правда» і «правда».

 

Читачі сайту також зможуть оцінювати істинність висловів або порівнювати свою оцінку правдивості з оцінкою редакції. Проект «Міра правди» оновлюватиметься новими висловлюваннями і коментарями щоденно та продовжить своє існування і після виборів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21638
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дитилин
5332 дн. тому
Заметка уровня "попал под лошадь",очен интересная информация, особенно для интересующихся тв.
растаман
5332 дн. тому
Савик поюзал всех, особенно журналистов.В Москве все его считают продажной дешевкой, особенно после его быстрого согласия остаться на НТВ, когда других оттуда газпром изгнал. То же самое он сделал уходя с ictv на интер, а с интера на тркУ. Не завидую перспективе Мустафы и Коберник.
lashch
5333 дн. тому
а суть твого коментаря?....
jdf
5333 дн. тому
А в чем новость?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду