ТРК «Україна» запускає гумористичний проект «Насправді шоу»

23 Вересня 2009
21913
23 Вересня 2009
14:04

ТРК «Україна» запускає гумористичний проект «Насправді шоу»

21913
ТРК «Україна» запускає гумористичний проект «Насправді шоу»

4 жовтня на ТРК «Україна» відбудеться прем'єра гумористичного проекту власного виробництва - «Насправді шоу». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Ведучим програми став  Антон Лірник. У шоу також братимуть участь Гарік Бірча, Костянтин Роскулець, Інна Приходько, Андрій Богданович, Олексій Чемерис.

Проект поєднуватиме скетчі, смішні репортажі, іронічні інтерв'ю зірок, пародії на відомі пісні та фільми, а також конкурси та виступи народних талантів.

 

У першому випуску продюсер Максим Неліпа готуватиме співачку Альону Вінницьку до участі в «Євробаченні». Програма виходитиме щонеділі о 21.30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21913
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ната
5330 дн. тому
ого-ого-ого.. цикаво
Саша
5330 дн. тому
Назва не відповідає змісту.. але напевно буде цікаве)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду