Сайт «Вартові демократії» стане соціальною мережею для незалежних медіа під час виборів

23 Вересня 2009
16410
23 Вересня 2009
10:41

Сайт «Вартові демократії» стане соціальною мережею для незалежних медіа під час виборів

16410
Сайт «Вартові демократії» стане соціальною мережею для незалежних медіа під час виборів

Студія медіапроектів «Вартові демократії» презентувала оновлену версію однойменного інтернет-ресурсу. Про це ТК повідомив керівник проекту Ігор Чайка.

 

За словами Ігоря Чайки, ресурс оновлено напередодні президентської виборчої кампанії в Україні. «Сайт розроблявся як дієвий механізм відкритої публікації для можливості оприлюднення інформації щодо порушення прав журналістів, ЗМІ, свободи слова та свободи висловлень громадян і оприлюднення інформації щодо порушень свободи слова на сайті», - каже він.

 

Сайт «Вартові демократії» (http://www.guard.in.ua/)  має на меті створення соціальної мережі для незалежних медіа, журналістів, він надаватиме можливість для некомерційного висвітлення подій та існуватиме як оперативний альтернативний інформаційний канал, відкритий для взаємодії з усіма користувачами.

 

«Новий портал розраховано на всіх, хто вміє працювати у форматі "нових медіа" із застосуванням сучасних технологій збирання інформації (відео, аудіо, фотоконтент), і бажає розповісти про найважливіші події, проблеми, надзвичайні ситуації та будь-яку іншу суспільно важливу інформацію», - зазначає Ігор Чайка.

 

 

Оновлений ресурс представлено в рамках мультимедійного проекту «Право на правду», що здійснюється за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16410
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду