«1+1» придбав пакет фільмів 20th Century Fox

19 Серпня 2009
21688
19 Серпня 2009
15:45

«1+1» придбав пакет фільмів 20th Century Fox

21688
«1+1» придбав пакет фільмів 20th Century Fox

Телеканал «1+1» придбав пакет фільмів 20th Century Fox. Про це повідомляє Media Business Reports.

 

Як пише MBR, це багаторічна output угода, однак сума та строки контракту невідомі. За інформацією видання, цей продукт розраховано для показу на всіх каналах групи - «1+1», «Кіно» та ТЕТ.

 

Нагадаємо, пакет кінопоказу голлівудської компанії Fox уже більше року було запропоновано на тендерній основі українським каналам. Попередній п'ятирічний контракт із цим мейджором був підписаний із каналами холдингу Віктора Пінчука (Новий канал, СТБ, ICTV, М1).

 

Основний продукт даного пакету ‑ це кінофільми, як бібліотечні («Один удома», «Міцний горішок» тощо), так і прем'єрні («Люди Х-3», «Льодовиковий період ‑ 3» і таке інше). Також до пакету входять брендові продукти холдингу: мультсеріал «Сімпсони», «Х-файли», «Втеча з в'язниці».

 

ТК надіслала запитання у прес-службу каналу «1+1» і чекає на офіційну відповідь.

 

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21688
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
sergio
5334 дн. тому
Интересна реакция Warner Bros. по этому поводу.
То Алегарф, sea
5335 дн. тому
От народ... Показують старе - погано. Показують нове - теж погано. Усі такі вічно невдоволені.
sea
5335 дн. тому
зовсім розсобачився народ, в цівілізованих країнах, тв ніколи безкоштовно не транслює топові фільми через пів року після премьєри
Алегарф
5335 дн. тому
2 Онегин Откуда такое глубокомысленное замечание???
Онегин
5335 дн. тому
Алегарф, ты скорее всего дрочиш на расейские фильмы?
Алегарф
5335 дн. тому
Ай молодцы, 1+1 приобрёл себе позавчерашний непотриб! Недавно покупал на раскладке ДВД за 30 грн. : ) с десятью фильмами, причём там такая фишка, 5 фильмов на одной стороне америкосовских, а на другой - 5 расейских, так даже на обложке обозначено: 50/50, фифти-фифти, мол : ) Так вот, из американских до конца осилил лишь "Суши-гёрл", а русские просмотрел все без исключения, на парочке даже прослезился. Единственное что, новый фильм Кончаловского не впечатлил. Вот так!
ананим
5335 дн. тому
точно, точно "придбав" или утверждает что купил, но фокс об этом нече не знает....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду