ДАІ пожалілася на ЗМІ, які завдають їй шкоди

26 Червня 2009
10582
26 Червня 2009
08:42

ДАІ пожалілася на ЗМІ, які завдають їй шкоди

10582
ДАІ пожалілася на ЗМІ, які завдають їй шкоди

Державна автомобільна інспекція вважає, що публікації засобів масової інформації про неправомірність використання приладу «Візир» завдають шкоди її роботі, повідомляють «Українські новини».

 

Як заявила прес-служба ДАІ, останнім часом у ЗМІ було оприлюднено інформацію про неправомірність використання підрозділами ДАІ з профілактики правопорушень техзасобів, а також про їх невідповідність чинним світовим стандартам. На думку ДАІ, така інформація без результатів проведених відповідними державними установами експертиз завдає шкоди діяльності відомства, а позиція авторів відстоює тільки інтереси порушників.

 

Раніше міністр внутрішніх справ Юрій Луценко закликав працівників Державної автомобільної інспекції рідше використовувати прилади «Візир» при фіксації порушень правил дорожнього руху.  Державтоінспекція вважає якісним прилад «Візир», який вона використовує для автоматичної фіксації перевищення швидкості учасників дорожнього руху. Низка ЗМІ розкритикувала технічні характеристики цього приладу, а також те, що він припускається помилок при автоматичній фіксації перевищення швидкості.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10582
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Серго
5356 дн. тому
Знайдіть Визир в переліку сертифікованої продукції в Україні, а також в переліку радіоелектронних засобів дозволених використовувати в Україні. Дозвіл в Росії і сертифікацію Визиря проводила не сертифікована і не аккредитована лабораторія можна і так дальше....
даунам ГАИ
5440 дн. тому
ну так проведите экспертизу, чтоб ни у кого не было сомнений, что прибор правдивый! а то все общество сомневается, а ГАИ придуривается, что все в порядке. А решения судво о непризнании показаний Визира- это ли не основание бить тревогу? Ну в каком еще Гондурасе такое возможно? Хотя, какой министр такая и челядь.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду