Мін’юст зареєстрував «Газету по-російськи» і журнал «Колектор»

9 Квітня 2009
16052
9 Квітня 2009
11:28

Мін’юст зареєстрував «Газету по-російськи» і журнал «Колектор»

16052
Мін’юст зареєстрував «Газету по-російськи» і журнал «Колектор»

Міністерство юстиції України зареєструвало та перереєструвало друковані засоби масової інформації. 31 березня наказом № 579/5 зареєстровано альманах «Пам'ятки України. Науковий альманах» і збірник «Військово-технічний збірник» та перереєстровано журнал «Визитка автосервиса».

 

6 квітня наказом № 615/5 зареєстровані газети «Ворожіння. Прикмети. Пророцтва», («Гадания. Приметы. Предсказания»), «Біокомпані» («Биокомпани», Biocompany), «Добрий Лікар», журнали «Зоряний гороскоп» («Звездный гороскоп»), «Лінія долі» («Линия судьбы»), «Прайси стоматологічні» («Прайсы стоматологические», Dental price), «Смачно, швидко та зручно» («Вкусно, быстро и удобно»), збірник «Механіка гіроскопічних систем», дайджест «А-мьюзік». Перереєстровані журнали «Насінництво», «ДрінкАрт» (DrinkArt).

 

7 квітня наказом № 618/5 і № 623/5 зареєстровані збірники «Збірник наукових праць студентів Національного університету кораблебудування», «Міжнародний науковий форум: соціологія, психологія, педагогіка, менеджмент», «Геополітика України: історія і сучасність», журнали «Колектор»,  «Наукові записки УКУ» і «Карпати: людина, етнос, цивілізація» та газети «Правозахист в Україні», «Газета по-російськи» і «Микита та друзі» («Никита и друзья»).

 

Як повідомили ТК у видавництві «Прес-центр» (видавець «Газеты по-киевски»), видавництво не подавало заяви про реєстрацію видання «Газета по-російськи». ТК припускає, що цей ЗМІ може бути пов'язаним з «Газетою по-українськи», і намагається з'ясувати це в головного редактора Володимира Рубана.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16052
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
VV
5520 дн. тому
Насколько знаю, коллектор - это таакая большая труба, где всякие стоки нехорошие: моча, дерьмо...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду