Ведучою погоди на «1+1» стала Вероніка Назаренко

24 Лютого 2009
30383
24 Лютого 2009
18:03

Ведучою погоди на «1+1» стала Вероніка Назаренко

30383
Ведучою погоди на «1+1» стала Вероніка Назаренко
Новою ведучою прогнозу погоди на телеканалі «1+1» стала Вероніка Назаренко. Вона працюватиме у парі з Юрієм Крітенком. Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі каналу.
 
Вероніці Назаренко 26 років, вона професійна модель. У 20 років вона отримала приз «Чорна перлина» в номінації «Фотомодель року», а у 2007 році увійшла у п’ятірку найкращих українських моделей. Має дві економічні освіти (Київський національний університет технологій та дизайну та Університет менеджменту освіти).
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30383
Коментарі
16
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Леонид
5512 дн. тому
а она хоть знает какую книгу держит в руках? интеллектом не блещит. наигранно. её удел - быть моделью и позировать. в камере смотриться очень неестественно.
Дмитро
5550 дн. тому
дуже нещира та знервована дівчина... дивлячись як вона тримає руки в кадрі стає зрозумілим, як важко їй ця передача дається... нічого особливого в ній нема. невпевнена у собі, знервована, нещира... хай нарешті вивчить мову! напевно з Донбасу приїхала - акцент просто жах!
1-1
5552 дн. тому
Звісно, скоротити таку кількість народу, замість цього взяти "професійну фотомодель", яка за копійки не погодилася б працювати. ЇЇ нагодувати добре б не заважало, бо таке враження, що вона півроку нічого не їла.
...
5555 дн. тому
Цікава інформація...
//
5555 дн. тому
"Нова ведуча" - це та дівчинка з "чудовим" полтавсько-броварським акцентом, яка своєю вимовою вже 2 місяці мучає наш слух? НЕГАЙНО ДО ЛОГОПЕДА І УЧИТЕЛЯ З МОВЛЕННЯ!!!
otar
5555 дн. тому
Реклама, нам не платять за розміщення новин. Те, що розміщується за гроші, виходить із позначкою "Реклама" :)
Я
5555 дн. тому
дефочка просто успішно пройшла випробувальний термін
Реклама
5555 дн. тому
Squall // 24.02.2009 23:01:17 - "Телекритика", наверное, придерживала эту новость, пока 1+1 не заплатил за ее размещение.
Я
5555 дн. тому
Відгодуйте бідне дівча, бо дивитись страшно... Юрко-синоптик форевер:)
дындра
5555 дн. тому
красивая и милая девочка. очень ответственная. хрупкая.
SON
5555 дн. тому
Кстати, Юрчик- кайф!!! Эпатажно.А девушка...монумент анорексии.Детям не смотреть,особенно девочкам- подросткам)))Астенична...
Squall
5556 дн. тому
Уж 2 месяца прошло с первого выпуска с ее участием. Проснулись)
глядачка
5556 дн. тому
кості та шкіра!!!!жертва страшних голодних мук!!і дуже нещира!фу Юрко форевер!!короритний дядько....принаймі є родзинка!
незритель
5556 дн. тому
Очень!!! Очень и очень. Блондинка, красавица, модель! Что в этом мире может быть лучше... Где можно заказать архив прогнозов на год 2009-10?)))) Уже хочу.
5556 дн. тому
Хороша! Подтверждаю. Ежли б еще молчала...) Просто ходила туда-сюда, туда-сюда..
5556 дн. тому
Видел вчера вечером. Хороша. :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду