Програми Петросяна і Дубовицької закриють?

9 Лютого 2009
12894
9 Лютого 2009
07:44

Програми Петросяна і Дубовицької закриють?

12894
Програми Петросяна і Дубовицької закриють?
За інформацією російської газети «Взгляд», гумористичні програми Регіни Дубовицької та Євгена Петросяна на державному телеканалі «Россия» можуть бути незабаром закриті.
 
Зокрема, в компанії «Артес», що виробляє програму «Аншлаг», виданню повідомили, що зараз триває зйомка останніх випусків, а показ буде припинено наприкінці весни. Ведуча програми Регіна Дубовицька, йдеться у повідомленні, «визнає, що криза не обійшла стороною і її програму».
 
Раніше можливість закриття програм Дубовицької, Євгена Петросяна та інших гумористів обговорювалась на рівні керівництва Міністерства культури Російської Федерації та Всеросійської державної телерадіокомпанії. Екс-міністр культури Олександр Соколов пропонував замінити ці проекти циклом «Бесід про російську літературу» Юрія Лотмана.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12894
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
іронія долі
5564 дн. тому
Хай буде приємніше Дубовицькій: криза ПОЧАЛАСЯ з її програми) А телевізійна заміна Петросяна на Лотмана - це взагалі еротичний сон п'ятикурсниці філфаку. І настільки ж бажаний, і настільки ж нездійсненний.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду