Продакшн «Українська медійна група» розширюється і шукає партнерів в Україні

3 Лютого 2009
23654
3 Лютого 2009
15:45

Продакшн «Українська медійна група» розширюється і шукає партнерів в Україні

23654
Продакшн «Українська медійна група» розширюється і шукає партнерів в Україні
Кінокомпанія «Українська медійна група» планує розширятися та шукає нових партнерів в Україні замість каналу «1+1». Про це «Телекритиці» розповів власник продакшн-компанії Борис Фуксман.
 
«Мене, як і раніше, цікавить продакшн. Ми хочемо виробляти різноманітні програми для українських каналів, тому спробуємо мінімізувати витрати і зробити ціни доступними, зважаючи на те, що можливості мовників скоротились і надалі скорочуватимуться у зв’язку з економічною кризою. Навіть в умовах кризи є можливість створювати гідний продукт, придатний для показу і в Україні, і в Росії, якщо підходити до виробництва ретельно з фінансової точки зору», - сказав пан Фуксман. За його словами, в УМГ можуть з’явитись нові підрозділи, зорієнтовані на виробництво суспільно-політичних та розважальних програм. Також компанія планує розпочати виробництво музичних проектів. «Ми ведемо переговори з різними каналами щодо можливості фінансувати такі проекти, бо вони досить дорогі», - каже Борис Фуксман.
 
Головним партнером компанії в Росії на сьогодні є «Первый канал», а в Україні УМГ шукатиме нового партнера. «Тривалий час головним партнером в Україні був канал «1+1», але після нашого (Бориса Фуксмана і Олександра Роднянського, - «ТК») виходу зі складу інвесторів канал чомусь відмовляється купувати наш продукт. Тепер ми шукаємо нових партнерів, із якими зможемо працювати. Ми готові продавати продукт будь-якому каналу, зокрема й «1+1», якщо він виявить до нього цікавість», - розповів пан Фуксман.
 
 «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23654
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
hot
5572 дн. тому
Fuxman - tse tochno "ukrajinska" Co. :)))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду